• -159,00 lei
Alfagen - gel pentru marirea performantelor...

Alfagen - gel pentru marirea performantelor sexuale - 50 ml ALF50L

PrimePharma
Produs in stoc
159,00 lei 318,00 lei -159,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

AlfaGen îmbunătățeste fluxul de sânge către penis ceea ce aduce mai multe beneficii: o calitate mai bună a vieții sexuale, o mai mare încredere în sine sau dorința de a încerca lucruri noi în dormitor.

AlfaGen este un gel conceput pentru a îmbunătăți viața sexuală nu numai a bărbaților - partenera lor va simți și ea beneficiile. Formula concentrată și ingredientele atent selectate fac acest produs incredibil de eficient. Disfuncția erectilă poate fi cauzată de mulți factori, inclusiv boli, epuizare sau stres excesiv. Indiferent de cauză, AlfaGen afectează pozitiv alimentarea cu sânge a penisului, făcându-l ferm și prin urmare, mai mare.

AlfaGen crește dorința pentru sex, adăugând încredere pentru a face față noilor provocări.

PHARMA-15902-ALF50L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.