• -159,00 lei
Super Potent - ulei pentru marirea potentei -...

Super Potent - ulei pentru marirea potentei - 100 ml SUP100L

PrimePharma
Produs in stoc
159,00 lei 318,00 lei -159,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Principiile active ale plantelor medicinale din compozitia acestui ulei au excelente virtuti afrodisiace masculine; actiunea afrodisiaca se manifesta prin cresterea fluxului sangvin la nivelul tesutului erectil si cresterea sensibilitatii la placere a receptorilor de la nivelul penisului. SE RECOMANDA ca adjuvant in: disfunctii sexuale masculine (impotenta, scaderea libidoului, astenie sexuala, tulburari ale erectiei).

Ingrediente:


- Ginseng (Panax ginseng), Cardamom (Elettaria cardamomum), Ghimbir (Zingiber officinalis), Sculatoare (Dactylorhiza maculata), Nucsoara (Myristica fragrans), Cuisoare (Eugenia caryophyllata), ulei de Floarea-soarelui presat la rece, ulei de Masline.

Utilizare:


- Se utilizeaza inaintea actului amoros. Se aplica pe gland si pe corpul penisului si se maseaza usor.

Contraindicatii:


Infectii acute si ulceratii genitale. Alergie la oricare dintre componentele produsului. Nu se aplica pe plagi deschise.

Afectiuni tratate:


- Performante sexuale

Conditii pastrare:
 

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de lumina si inghet. Dupa deschidere se pastreaza la temperaturi intre 10-25°C.

PHARMA-15478-SUP100L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.