Sperm Volume - picaturi pentru cresterea...

Sperm Volume - picaturi pentru cresterea volumului de sperma - 30 ml SPV30L

PrimePharma
Produs in stoc
58,99 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Sperm Volume - este un produs special creat pentru barbatii care se confrunta cu probleme in ceea ce priveste ejacularea de natura cantitativa. Cateva picaturi Sperm Volume pe zi duc la cresterea potentei si a fertilitatii barbatului marind cantitatea de sperma ejaculata proportional cu intensitatea orgasmelor. Va veti recastiga increderea de sine si masculinitatea pentru a va putea simti cat mai in largul dumneavoastra in dormitor. Este un produs ce are la baza ingrediente naturale cum este L-Arginina, o substanta des intalnita in produsele destinate barbatilor, cunoscuta pentru efectele benefice pe care le are in tratarea problemelor erectile. Folosind Sperm Volume veti fi mult mai incantat de viata dumneavoastra sexuala si va veti recapata increderea in sine.
 

Mod de utilizare:
 

- agitati inainte de utilizare si luati 30 picaturi (aprox. 4 ml) de doua ori pe zi. Nu depasiti doza zilnica recomandata.
 

Cantitate: 30 ml

PHARMA-15564-SPV30L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.