ESTROL 90CPS
ESTROL 90CPS
ESTROL 90CPS
ESTROL 90CPS
ESTROL 90CPS
ESTROL 90CPS

ESTROL 90CPS

Steaua Divina
Produs in stoc
78,22 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

ESTROGEN NATURAL!

Actiuni: creste estrogenul din sange, armonizeaza starea femeii la menopauza de tip 4, 5, 6, 10, 11, 12, imbunatateste functiile si structurile estrogen dependente din corpul femeii: organe genitale, sani, hipofiza, tiroida, suprarenale, pancreas, asigura functionarea normala a sistemului hormonal feminin si a functiei reproductive, amplifica feminitatea.

Ingrediente/capsula: capsula vegetala, anason, cardamom, chimen, coriandru, coada-soricelului, angelica, cretisoara, fenicul, salvie, trifoi-rosu.

Mod de utilizare: 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau preferabil, dupa sfatul medicului!

Se recomanda utilizarea dupa varsta de 14 ani. Se administreaza cu multa apa. Pentru amplificarea efectelor se recomanda deschiderea capsulelor si administrarea pulberii de plante sublingual (se tine sub limba 5-10 minute, apoi se inghite cu apa).

Reactii adverse: nu s-au semnalat la dozele precizate.

Precautii: sarcina, alaptare, menstruatie.

Contraindicatii: hiperestrogenie, chisturi ovariene, noduli mamari, fibrom uterin, tumori benigne si maligne, mamare si genitale, boli hemoragice, alergie la plante din fam. Umbelliferae. Nu se administreaza inainte de pubertate. Nu se administreaza in perioada menstruatiei si cu 5 zile inainte de declansarea acesteia.

Interactiuni medicamentoase: medicamente hormonale de sinteza, anticoagulante.

Produsul contine plante cu potential alergenic: angelica, coriandru, anason.

100% Natural

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

OND-D3RMN8MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.