Viaman Intimacy Patches - pentru performante...

Viaman Intimacy Patches - pentru performante sexuale - 30 plasturi

Viaman
Produs in stoc
179,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Timpul ne poate fura multe lucruri - forță, virilitate, putere. Bărbații, în special, pot simți un sentiment de pierdere în ceea ce privește performanțele lor sexuale, dorind să reînvie sentimentele viguroase de care se bucurau cândva. Acum, pentru cei cărora nu le place să ia pastile sau să folosească creme, pe scenă există un jucător nou. Folosind tehnologia transdermică care se potrivește perfect pielii tale, Viaman Intimacy Patches lucrează cu corpul tău folosind extracte traditionale din plante.

- conceput special pentru performanțe masculine

- ingrediente naturale

- plasturi discret de purtat

Recunoscând că virilitatea masculină este o chestiune complexă, au fost selectați cinci compuși incredibili, fiecare având ca scop să vă îmbunătățească în mod unic performanțele fizice în timpul experiențelor din dormitor.

Ingrediente:

- Saw Palmetto

- Korean Ginseng

- Damiana

- Guarana

- Ginkgo Biloba

PHARMA-14828-VIP30L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.