RASPBERRY KETONE (CETONA) COMPLEX 60CPS

RASPBERRY KETONE (CETONA) COMPLEX 60CPS

Adams Vision
Produs in stoc
102,80 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Cetona de Zmeura stimuleaza productia de adinopectina, un hormon care este responsabil de controlul apetitului si al nivelului de grasimi. De asemenea, cetona are rolul de creste nivelul de norepinefrina, un hormon care induce lipoliza, cu alte cuvinte descompunerea celulelor de grasime.Cetona de Zmeura (Raspberry Ketone) este un extract concentrat de zmeura ce tinde sa devina un "jucator" important in lupta impotriva grasimilor. Este un produs natural, recomandat de specialisti in curele de slabire. Studiile Clinice au aratat ca Cetona din Zmeura ajuta slabirea fara efecte adverse sau efecte secundare.Cetona de Zmeura ajuta la o slabire sanatoasa si de durata.Are nenumarate beneficii:detoxifica organismuleste un antioxidantneutralizeaza radicalii liberielimina surplusul de apa din organismelimina balonareasustine digestiaregleaza transitul intestinaltaie pofta de mancarecreste rata metabolismuluiare proprietati anti-microbiene.CompozitieCetona de zmeura (Rubus ssp.) ... 300.00 mgOtet din cidru de mere (Malus domestica) ... 200.00 mgCeai verde (Camellia sinensis) ... 200.00 mgGrapefruit (Citrus paradisi) ... 200.00 mgAlga marina (Laminaria japonica aresch) ... 100.00 mgCafeina anhidra (Coffea arabica) ... 100.00 mgAcai (Euterpe oleracea) ... 50.00 mgAfrican Mango (Irvingia garbonesis) ... 25.00 mgResveratrol (Polygonum cuspidatum) ... 25.00 mgAlte ingrediente: Dioxid de siliciu, stearat de magneziu, faina de orez, gelatina.AdministrareCa supliment alimentar luati zilnic 2 x 1 capsule dupa mesele principale.
OND-DY3J9FBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.