Detoxamin Acai Slim Plus - capsule pentru...

Detoxamin Acai Slim Plus - capsule pentru slabit - 90 cps DAS90L

PrimePharma
Produs in stoc
171,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Glucomananul este o fibră extrasă din rădăcina plantei Konjac, supranumită și “buretele de slăbit al naturii”. În combinație cu apa acestea își măresc volumul ocupând spațiul gol din stomacul nostru. Aceste fibre nu forțează mecanismele de slăbire ale organismului, ci acționează fizic, natural, la nivelul sistemului digestiv. În plus aceste fibre creează o rețea moleculară (gel) care leagă o parte dintre acizii grași și glucidele din alimente, eliminându-le în mod natural. Fibrele solubile sunt necesare și pentru un tranzit intestinal corect.

Efecte: Reduce apetitul creând astfel o senzație îndelungată de sațietate.

Recomandări: persoanelor hiperponderale sau celor care vor să-și păstreze greutatea normală. Se recomandă alăturat Detoxamin Basic.

Compoziție per capsulă: Glucomanan - 380 mg, Extract fructe Sabal Palmetto - 30 mg.

Administrare: 2-4 capsule (în funcție de kg)/de 3 ori/zi, cu multă apă, cu o oră înainte de orice masă. Se recomandă o dietă fără abuz de dulciuri, prăjeli, carbohidrați.

PHARMA-15792-DAS90L
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.