MATCHA PULBERE ECOLOGICA 60GR

MATCHA PULBERE ECOLOGICA 60GR

Niavis
Produs in stoc
47,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Matcha Pulbere Ecologica BIO Niavis, 60g Matcha (care in japoneza inseamna pudra de ceai) este considerat de majoritatea specialistilor, cel mai important sortiment de ceai verde datorita numeroaselor sale proprietati benefice organismului. Comparativ cu o cana de ceai verde obisnuit, matcha contine de 137 ori mai multi antioxidanti, care au un rol important in lupta impotriva radicalilor liberi si care stimuleaza detoxifierea organismului.Ingrediente: pulbere din frunze de Ceai-verde Matcha (Camellia sinensis) - 100%.Ingredient provenit din agricultura ecologica.Informatii nutritionale/100g:Energie - 1528kj /362kcalGrasimi - 6.5gDin care grasimi saturate - 0.8gGlucide - 53gDin care zaharuri - 2gProteine - 37gFibre - 11.3gSare - 0.05gMod de utilizare:Se adauga intr-o cana 5 grame de pulbere (o lingurita), peste care se toarna apa fierbinte, aproape de punctul de fierbere. Se amesteca bine dupa care se poate servi cald. Doza de pulbere se poate creste sau micsora dupa propriul gust. Se beau 1 - 2 cani pe zi.Contraindicatii: Sarcina, alaptare ,intoleranta la Matcha.Atentionari:A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.Acesta este un produs din ingredient natural, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozttia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.Conditii de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat,intunecat si la temperatura camerei.Tara de origine: China Beneficii:Puternic antioxidant cu un rol important in lupta impotriva radicalilor liberi.Detoxifierea organismului.
OND-DLWQXYMBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.