SANZIENE 60CPS
SANZIENE 60CPS
SANZIENE 60CPS
SANZIENE 60CPS
SANZIENE 60CPS
SANZIENE 60CPS

SANZIENE 60CPS

Hypericum
Produs in stoc
52,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Capsule Sanziana

Supliment alimentar cu rol in reglarea activitatii glandei tiroide.

Produsele Hypericum: Tehnologie extractiva de top. Calitate garantata!

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Astfel, plantele medicinale folosite ca materie prima sunt recoltate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului, prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, erbicide, insecticide si ingrasaminte chimice. Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat din acestea, ceea ce asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice.

Ingrediente - Capsule Sanziana:

  • Extract atomizat (10% maltodextrina) din parti aeriene de – 230 mg;
  • Capsula vegetala.

Caracteristici generale ale produsului:

Suplimentul alimentar de fata este un produs atent formulat pentru mentinerea sanatatii glandei tiroide. Acest demers este cu atat mai necesar cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica, procesata si plina de toxine, aditivi, carbohidrati rafinati (zahar alb, fructoza, glucoza, faina alba si derivatele acesteia, sucuri s.a.) si grasimi rele (trans, saturate, cu raport omega 6: omega 3 disproportionat). Toti acesti factori de stres afecteaza organismul, tiroida fiind si ea incercata mai ales din cauza rolului sau esential in reglarea metabolismului general, a consumului de energie si a productiei de proteine. Curele cu suplimente pe baza compusi bioactivi din plante medicinale cu actiune reglatoare la nivel tiroidian sunt una dintre solutiile cele mai naturale si eficiente in aceasta situatie.Datorita formulei concentrate, produsul de fata asigura o cantitate optima de principii active, fiind totodata usor de administrat. Pentru realizarea extractului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum partile aeriene ale plantelor de Sanziana nemodificate genetic, neiradiate si necontaminate cu metale grele sau alt fel de poluanti. Astfel, acest produs deosebit a fost conceput pentru a avea o actiune reglatoare la nivelul tiroidei, cu efecte benefice si la nivelul ficatului, colecistului si a sistemului nervos.

Principalele proprietati benefice:

Intern:
  • sub forma de infuzie, aceasta ajuta la reglarea, pe cale naturala, a functiilor glandei tiroide;
  • este recunoscuta ca avand proprietati calmante si sedative asupra sistemului nervos.
Extern:
  • este eficienta pentru improspatarea tenului, diminuarea cearcanelor si a ridurilor din zona ochilor si pentru refacerea ochilor obositi;
  • datorita cumarinei continute, planta a fost folosita si pentru alungarea insectelor.
Compusii activi continuti de catre aceasta planta sunt numerosi: flavonoide, cumarine, taninuri, enzime vegetale, heterozide fenolice, glicozide iridoide, acizi organici, minerale, uleiuri esentiale. Acestia le confera Sanzienelor proprietati: sudorifice, diaforetice (stimuleaza transpiratia), diuretice, usor sedative, de protejare a ficatului si colecistului si de reglare a functiei tiroidiene.

Mod de utilizare:

Adulti: 1 capsula pe zi, pe stomacul gol, cu o cantitate suficienta de lichid, timp de 20-30 de zile. Dupa o pauza de 10 zile, cura se poate relua.Se recomanda asocierea cu Ceaiul de Sanziene (hiper- si hipo-functie a tiroidei) si cu Sarea Fucusal si/sau cu Iod Organic capsule (hipo-functie a tiroidei) de la Hypericum.

Contraindicatii:

Nu se consuma de catre persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precautii:

Femeile gravide sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase sau care se afla sub supraveghere medicala sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei;A nu se depasi doza zilnica recomandata;A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor;Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta alimentara echilibrata si un stil de viata sanatos;Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic.

Conditii de pastrare:

bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Un flacon contine:

60 capsule.

Greutate neta:

℮ 19,56 gPentru mai multe informatii despre plantele constituente accesati .Mai multe detalii despre gama de produse Hypericum Impex gasiti pe canalul de .
OND-DW4537MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.