SIROP AFINE 500ML

SIROP AFINE 500ML

Hypericum Plant
Produs in stoc
37,91 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
SIROP DE AFIN CU ZAHAR 500 ML Ingrediente: extract natural (apos) min. 50% din fructe de Afine de padure (Vaccinium myrtillus). Alte ingrediente: zahar invertit enzimatic, conservant (benzoat de sodiu). Produsul ajuta la cresterea acuitatii vizuale, imbunatatirea functiilor creierului, a capacitatii de memorare si invatare. Mod de utilizare: doza medie 3-4 linguri pe zi; doza maxima 6 linguri pe zi, dizolvate in apa minerala, in cure de lunga durata. A se agita inainte de folosire. Conditii de pastrare: loc uscat, racoros, ferit de lumina directa a soarelui. Dupa deschidere se pastreaza in frigider. Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
OND-DZYD2HBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.