Crema de noapte antirid cu Acid Hialuronic,...

Crema de noapte antirid cu Acid Hialuronic, Ultra Retinol Complex, 50ml

Retinol Complex
Produs in stoc
58,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Daca esti in cautarea unei creme de noapte antirid de incredere, crema de noapte antirid cu Acid Hialuronic si Ultra Retinol Complex de la Retinol Complex este alegerea perfecta pentru tine. Cu o formula puternica si ingrediente eficiente, aceasta crema luxurianta de 50ml ofera multiple beneficii pielii tale. In primul rand, acidul hialuronic prezent in aceasta crema ajuta la hidratarea profunda a pielii, mentinandu-i aspectul ferm si catifelat. Proprietatile sale de retinere a umiditatii permit pielii sa se mentina hidratata pe parcursul intregii nopti, astfel incat sa te trezesti cu o piele revigorata si intens hidratata. De asemenea, Ultra Retinol Complexul contine retinol, un ingredient activ renumit pentru proprietatile sale antirid. Aceasta crema de noapte stimuleaza productia de colagen, ajutand la estomparea ridurilor fine si la imbunatatirea elasticitatii pielii. Astfel, in timp, vei observa o piele mai ferma si mai neteda, cu un aspect mai tanar si mai luminos. Textura cremoasa si nongrasa a produsului permite absorbtia rapida, fara a lasa urme sau a incarca pielea. Crema se aplica usor si puteți simți imediat cum pielea devine mai moale si mai catifelata. Pentru cele mai bune rezultate, iti recomandam sa aplici crema de noapte pe tenul curatat si sa o masezi delicat pe intreaga fata si gat. Las-o sa actioneze peste noapte, in timp ce tu te relaxezi si te odihnesti. Dimineata, clateste-ti fata cu apa calduta si vei fi uimit/a de cat de proaspata si radianta arata pielea ta. Revitalizeaza-ti tenul si redescopera frumusetea naturala a pielii tale cu crema de noapte antirid cu Acid Hialuronic si Ultra Retinol Complex de la Retinol Complex. Pune-ti increderea in aceasta crema exceptională si bucura-te de rezultate uimitoare pentru o piele sanatoasa si stralucitoare!
EMM-DGPBZLMBM
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.