• Nou
RICINUS FORTE 80GR

RICINUS FORTE 80GR

Bioeel
Produs in stoc
32,13 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Toate ne dorim un par sanatos si stralucitor, o piele catifelata si unghii mari, rezistente, insa, dintr-un motiv sau altul, lucrurile nu stau asa cum am vrea, astfel ca uleiul de ricin ne poate ajuta in aceasta privinta. Substantele continute de acest ulei ajuta la imbunatatirea calitatii si la regenerarea parului. Uleiul de ricin poate fi aplicat pur si simplu pe par; pentru un tratament mai eficient va recomandam sa il folositi in combinatie cu ulei de masline, zeama de lamaie si galbenus de ou. Aceasta masca trebuie tinuta pe par cateva ore, dupa care acesta se va spala in mod normal. Aplicarea acestui amestec de 2-3 ori pe saptamana, te va ajuta sa ai un par sanatos, bogat, stralucitor si care va creste mult mai repede decat in mod obisnuit. Ingrediente: castor oil, retinol 1000 UI/g Indicatii terapeutice: indicat pentru regenerarea si intarirea genelor, sprancenelor, firelor de par si unghiilor. Pastrare: la temperatura camerei, ferit de umezeala. A nu se lasa la indemana copiilor!

OND-D2QMZGBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.