APIDERMALIV MASCA PAR 200ML

APIDERMALIV MASCA PAR 200ML

Apidermaliv
Produs in stoc
29,32 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Masca ultranutritiva Apidermaliv este un rasfat apicosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat. Bogata in unt de shea, ulei de masline si laptisor de matca, masca Apidermaliv este un tratament intensiv nutritiv.

Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor. Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare. Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul astfel hranit isi recapata stralucirea si supletea naturala.

Fara parabeni. Fara coloranti.

.
OND-D0RPRKBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.