FLORAMIN MASCA PAR 200ML

FLORAMIN MASCA PAR 200ML

Floramin
Produs in stoc
29,32 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Masca nutritiva Floramin este un rasfat apicosmetic ce hraneste firul de par pe toata lungimea sa. Ingredientele active alese repara si restructureaza, redandu-i stralucirea. D-Panthenolul intareste firul de par fragil sau uscat din interiorul sau. Bio Keratina este activul ce netezeste firul de par, impiedicand ruperea acestuia. Mierea de flori de salcam hraneste imbogatindu-l cu nutrientii sai. Parul este hranit de la radacina la varf, fiind mai stralucitor, mai puternic si mai usor de coafat.

Fara parabeni. Fara coloranti.

..
OND-DHRPRKBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.