RECAPIL FORTE SER TRAT.C.CADERII PARULUI SPRAY...

RECAPIL FORTE SER TRAT.C.CADERII PARULUI SPRAY 125ML

Gerocossen
Produs in stoc
50,71 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Ser cu cafeina pentru par Gerocossen Recapil Forte, 125 ml ACTIUNE TRIPLA:Fortifica radacina paruluiCreste rezistenta firului de parStopeaza caderea prematura a parului Realizat pe baza unui complex activ inovator format din cafeina , provitamina B5, extracte de ginseng si chinina, in asociere cu ingredientul patentat Procapil, serul imbunatateste circulatia sanguina la nivelul scalpului, hraneste si revitalizeaza radacina si creste rezistenta firului de par. In acelasi timp, are proprietati deosebite de regenerare a foliculului pilos si de combatere a caderii parului: previne imbatranirea foliculului, stimuleaza metabolismul celular si mareste rezistenta firului de par. Dupa tratament parul este mai viguros, mai bine ancorat in scalp, caderea prematura este stopata si este stimulata cresterea noilor fire de par.Utilizare: Aplicati zilnic timp de minim 4 saptamani suvita cu suvita, la radacina firului de par. Masati scalpul si apoi aranjati parul in modul dorit. Nu se clateste. A se pastra la temperaturi intre 40 si 300C.
OND-D7DPDSMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.