LOT TONIF PAR-ARDEI IUTE SPRAY 100ML

LOT TONIF PAR-ARDEI IUTE SPRAY 100ML

Cosmetic Plant
Produs in stoc
18,59 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Lotiunea alatura celor sase extracte tinctura de ardei iute cu rol de activare a circulatiei sanguine. Stopeaza caderea parului si tonifica scalpul datorita actiunii principiilor active din plante cu efect benefic in microcirculatie. Accelereaza regenerarea celulara. Are efect antiinflamator si antipruriginos. Se pulverizeaza zilnic, dimineata si seara, la radacina parului si se maseaza scalpul. Evitati contactul cu ochii!Ingrediente:Aqua, Alcohol denat., Arctium Lappa root extract, Urtica Dioica (Nettle) extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) extract, Equisetum Arvense extract, Juglans Regia (Walnut) leaf extract, Betula Alba leaf extract, Capsicum Frutescens fruit extract, Salicylic acid, Resorcinol, Menthol, Parfum, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.
OND-DQ5CWSBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.