RECAPIL FORTE MASCA TRAT. REGENERARE PAR 300ML

RECAPIL FORTE MASCA TRAT. REGENERARE PAR 300ML

Gerocossen
Produs in stoc
51,68 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Masca cu placenta vegetala pentru par Gerocossen Recapil Forte, 300 ml Tratament regenerantRegenereaza radacina paruluiFortifica firul de parCreata special pentru parul fragil, cu tendinta de cadere .Formula sa imbogatita cu un complex de substante active naturale: placenta vegetala din grau, extract de ghimbir si provitamina B5 regenereaza radacina parului, o fortifica si confera firului de par vigoare si luciu. Parul devine mai sanatos, mai matasos, iar caderea parului este redusa. MOD DE UTILIZARE: Aplicati masca pe parul spalat si lasati sa actioneze aproximativ 3-5 minute, apoi clatiti abundent. INGREDIENTE: Aqua, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Glycerin, Cocos nucifera oil, Butyrospermumm parkii butter, Triticum Vulgare Bran Extract, Sorbitol, Zingiber Officinale Root extract, Panthenol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Hydroxyethyl cellulose, Parfum, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl alcohol, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Tetrasodium EDTA, Citric acid. A se pastra la temperaturi intre 40 si 300C
OND-D0DPDSMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.