LOT GINSENG PT PAR 12 FIOLE

LOT GINSENG PT PAR 12 FIOLE

Bes
Produs in stoc
112,68 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaLotiune Ginseng Lotiune in fiole folosite ca masura de precautie in caderea parului. Avantaj: Actiunile sale sinergice sunt ideale in prevenirea caderii parului in prevenirea caderi parului, intarirea lui, refacerea radacinilor, structura si vitalitate. Caracteristici tehnice: Extrasele Ginseng sunt un ajutor pretios in prevenirea caderii parului, gratie efectelor tonice, stimulative, revitalizante. Formula contine un complex multivitamininc care hraneste radacina parului refecand echilibru adecvat in cresterea parului. Rezultat: Incetineste pierderea parului stimuland activitatea bulbilor capilari la radacina. Frecventa de utilizare: 1 fiola de 2-3 ori pe saptamana pentru cel putin 4-6 saptamani. Prezentrare: Cutie cu 12 fiole de 10 ml.Prezentare:120 ml
OND-DD05JNBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.