• Nou
FITOMED SPRAY TRATAMENT PAR 100ML

FITOMED SPRAY TRATAMENT PAR 100ML

Interherb
Produs in stoc
39,84 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Fitomed Spray Tratament parTratament complex pentru cresterea parului pentru barbati si femei 100ml Spray100% naturalFara parabeni, SLS si derivati din petrolFormula complexa pentru revigorarea radacinii firului de par in faza activa sau in repaos si pentru stimularea cresterii parului: - zinc - aminoacizi - cofeina - acid hialuronic - pantenol - plante medicinaleUtilizarea preparatului in mod sistematic contribuie la:- stoparea eficienta a caderii parului indiferent de natura ei - intarirea firului de par si imbunatatirea tinutei parului - eliminarea matretii scalpului si incetinirea ingrasarii paruluiPreparat special din principii active 100% naturale, pentru stimularea revigorarii radacinii parului in faza activa sau in repaus, care ajuta in mod eficient la intarirea si stralucirea firului de par. Utilizarea sistematica hraneste si intareste radacina parului, ajuta la functionarea sanatoasa si la stimularea cresterii parului, prelungindu-i durata de viata.Mod de utilizare: Se aplica pe scalp ( 3-4 pufuri dimineata si seara) urmat de masaj prin miscari circulare. Se recomanda utilizarea continua a solutiei pe o perioada de 8-12 saptamani. Pe perioada utilizarii preparatului nu trebuie sa va modificati practicile precedente de ingrijire a parului.Compozitie (INCI): Apa, Alcohol, Glycerin, Rosmarinus officinalis extract, Chamomilla recutita extract, Agrimonia eupatoria extract, Calendula officinalis extract, Salvia officinalis extract, Hypericum perforatum extract, Melissa officinalis extract, Urtica dioica extract, Betula alba extract, Lavandula angustifolia extract, Caffeine, Hydrolyzed milk protein, Hyaluronic acid, Parfum, Methylchloroisothiazolinone (and) Methylisothiazolinone, Zinc sulphate, Allantoin, Panthenol.Atentionare: In caz de reactii alergice (roseata scalpului, senzatie de arsura si prurit) intrerupeti imediat utilizarea produsului. A se feri de contactul cu ochii! A se feri de copii!
OND-DH9JQCMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.