LOT BULBOTON PT PAR 12 FIOLE

LOT BULBOTON PT PAR 12 FIOLE

Bes
Produs in stoc
120,13 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Lotiune activa pe baza de extrase vegetale si complex capilar compus in principal din vitamina H, calciu, H-pantolenat si diferiti amino-acizi. Lotiune in fiole folosita ca masura de precautie in caderea parului. Datorita vitaminelor, enzimelor si oligoelementelor in sinergie cu extrasele vegetale naturale stimuleaza oxigenarea si circulatia la nivelul scalpului, favorizand cresterea parului si diminuand caderea parului, hidrateaza si calmeaza confortul pielii. Pentru a mari si pastra actiunea benefica a SAMPONULUI ACTIV BULBOTON este necesara sinergia cu LOTIUNEA ACTIVA BULBOTON umand sfaturile pentru masaj: curata scalpu si parul cu sampon SILKAT BULBOTON ANTICADEREA PARULUI; uscati cu un prosop; distribuiti continutul fiolei pe scalp si continuati cu masajul recomandat. Recomandare: faza initiala: 2-3 fiole/saptamana faza de intretinere: 1 fiola/ saptamana Prezentare: cutie 12 fiole a 10 ml
OND-D729XFBBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.