BIOMINERALE PAR SI UNGHII 30CPR

BIOMINERALE PAR SI UNGHII 30CPR

BioSunLine
Produs in stoc
33,12 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Biominerale par unghii, BioSunLine, 30 tablete Prin compozitia sa, Biominerale Par Unghii suplimenteaza necesarul calitativ si cantitativ de vitamine, minerale si derivati de keratina ce stimuleaza regenerarea parului, unghiilor si tegumentelor si mentine sanatatea acestora. Dolomitul este un produs mineral natural, ce contine microelemente precum: Ca, Mg, Fe, Zn si Cu. Catina este o sursa bogata de vitaminele A, E si C. L-metionina asigura revitalizarea radacinii parului, crescand rezistenta si calitatea firului de par; betacarotenul si PABA aduc aportul zilnic in cele doua componente. Indicatii: Biominerale Par Unghii reduce caderile masive de par cauzate de stres, avitaminoze, creste rezistenta si stimuleaza cresterea parului si a unghiilor.Administrare: adulti si copii peste 16 ani: 2 - 3 comprimate pe zi, 1 dimineata si 1 seara sau 1 inainte de fiecare dintre cele trei mese principale, in cure de minim 30 zile.Ingrediente: fiecare comprimat contine: dolomit, fructe de catina (Hippophae rhamnoides), drojdie de bere uscata, L-cisteina, L-metionina, PABA, β-caroten 10% si excipienti.Prezentare: 30 comprimate.
OND-DCD583MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.