PAR SI UNGHII SANATOASE 60CPS

PAR SI UNGHII SANATOASE 60CPS

DVRPharm
Produs in stoc
45,47 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Este o combinatie unica de extracte naturale, bogate in minerale constitutive si oligoelemente, care stimuleaza formarea normala a tesutului cheratinos – „materialul de constructie” al parului si al unghiilor.

Are rol benefic in:

  • tratarea parului deteriorat sau fragil, cu tendinta de despicare a firelor, de subtiere sau de pierdere a stralucirii acestora
  • tratarea unghiilor friabile, cu aspect neregulat, lipsite de rezistenta sau cu pete care indica demineralizarea

Compozitie: Coada-calului (Equisetum arvense), extract hidroalcoolic din parti aeriene cu min. 7% siliciu: 168,75mg; Coada-calului (Equisetum arvense), parti aeriene, pulbere: 112,5 mg; Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae), uscata si inactivata, pulbere: 112,5mg; capsula tare de gelatina; Drojdie de bere (Sacharomyces cerevisiae), extract cu min.100000ppm Zinc*: 28,125mg; Magneziu marin japonez, extras din apa de mare: 28,125mg. *doza maxima recomandata aduce 11,25mg Zn (112% VNR).

Mod de administrare: Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi.

Actiuni: Zincul contribuie la sinteza normala a ADN-ului, la procesele de diviziune celulara normala din organism, la mentinerea sanatatii unghiilor, a pielii si a parului, la sinteza normala a proteinelor si la metabolismul normal al macronutrientilor; Coada-calului sustine trofismul tesuturilor conjunctive si este benefic pentru sanatatea parului si a unghiilor; Drojdia de bere este o sursa de vitamine si minerale.

Precautii: Se va administra cu prudenta femeilor insarcinate si care alapteaza. Produsul este diuretic – se va asigura o hidratare corespunzatoare.

Contraindicatii: Edem cardio-renal, litiaza renala.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA, Serviciul National pentru Plante Medicinale si Produse ale Stupului.

Notificare nr. AA 7764/23.07.2014.

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele produsului pot varia de la caz, la caz, in functie de persoana, de starea de sanatate, de stilul de viata al fiecaruia. A se citi cu atentie informatiile de pe ambalaj.

OND-D2FMN6BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.