• Nou
REVISAN HAIR&NAILS 30CPR

REVISAN HAIR&NAILS 30CPR

Sun Wave Pharma
Produs in stoc
119,37 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Revisan Par si Unghii Sun Wave Pharma, 30 comprimate Recomandari:par friabil, tern, lipsit de stralucire;unghii exfoliate cu tendinta de a se rupe usor;contribuie la hranirea si protejarea parului si a unghiilor din interior prin antioxidantii naturali ce intra in compozitie.Beneficii:Este un complex ideal de vitamine si minerale care contine nutrienti cheie, cum ar fi peptide de colagen, vitamine, minerale, aminoacizi si extracte naturale antioxidante.Combinatie unica de nutrienti pentru par si unghii. Mod de administrare:Oral – 1 comprimat filmat pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate.Compozitie:IngredientCantitateExtract de ceai verde(90% polifenoli)10 mgExtract de seminte de struguri10 mgPeptide din colagen175 mgAcid folic2 mgVitamina B61,5 mgVitamina C15 mgCalciu25 mgNicotinamida20 mgBiotina10 mgL-Metionina40 mgL-Lizina10 mgFier7,5 mgL-Cisteina10 mgInositol10 mgSiliciu2 mgSeleniu50 mcgCupru2 mgColina10 mg
OND-DQP9QYMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.