PROTEIN FORTA 60CPR

PROTEIN FORTA 60CPR

Hofigal
Produs in stoc
25,92 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Descriere generalaAsigura organismului un aport semnificativ de proteine, vitamine, oligoelemente, pigmenti vegetali (ficocianine, carotenoizi), fitohormoni; are actiune energizanta, de stimulare a echilibrului fizic si psihic, este tonic general al organismului prin echilibrare alimentara. Compozitie: spirulina - 350mg proteina foliara din telina - 317mg ulei volatil de levantica - 0,10mg ulei volatil de fenicul - 0,10mg Efecte: mentine integritatea functiilor fiziologice ale organismului corecteaza carentele de proteine, vitamine, minerale protejeaza celulele hepatice stimuleaza activitatile sexuale echilibreaza sistemul imunitar in unele infectii bacteriene sau virale acute si cronice creste rezistenta organismului la infectii, astenie psihica si fizica, stres benefic in perioade de suprasolicitare fizica si intelectuala, surmenaj, convalescenta, dupa boli febrile tonic general Administrare: 2 - 3 comprimate de 3 ori pe zi, dupa mesele principale.Prezentare:60 cpr...
OND-DXL862BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.