HYPER ASTM 60CPS

HYPER ASTM 60CPS

Hypericum
Produs in stoc
52,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Hyper-Astm 60cps - HypericumSupliment alimentar cu rol adjuvant in protejarea si refacerea cailor respiratorii.Proprietati Hyper-Astm: Adjuvant in mentinerea sanatatii cailor respiratorii.Contribuie eficient la calmarea inflamatiilor cailor respiratorii si la fluidificarea secretiilor bronhice.Stimuleaza bronhodilatarea si dilatarea din plamani a aerului CO2.Ajuta la sporirea rezistentei naturale la factorii alergeni.Actiune antispastica, sedativa, expectoranta, bronhodilatatoare, antiseptica si antialergica.Ingrediente Hyper-Astm: Extract integral, 100% natural din urmatoarele plante:Cimbrisor (Thymus serpyllum),Unguras (Marrubium vulgare),Sovarv (Origanum vulgare),frunze de Patlagina (Plantago major),Lichen-de-piatra (Cetraria islandica),Isop (Hyssopus officinalis),Coada-soricelului (Achillea millefolium),frunze de Menta (Mentha piperita),frunze de Alun (Corylus avellana),maltodextrina, gelatina(capsule).Mod de folosire Hyper-Astm: Pentru adulti, doza recomandata este de 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mesele principale. Cura recomandata este de 4 saptamani.Pentru copiii de la 6 ani in sus, doza recomandata este de 3 capsule pe zi, cate una dupa fiecare masa principala, in cure de 2 saptamani.Se recomanda adoptarea unui stil de viata care sa vizeze evitarea factorilor alergeni si a surselor de poluare, mai ales pentru persoanele care au fost identificate prin teste de laborator ca fiind alergice.Prezentare Hyper-Astm: cutie cu 60 capsuleHyper-Astm 60cps - Hypericum
OND-DKZKNCMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.