ENZIMAX 60CPS
ENZIMAX 60CPS
ENZIMAX 60CPS
ENZIMAX 60CPS
ENZIMAX 60CPS
ENZIMAX 60CPS

ENZIMAX 60CPS

Hypericum
Produs in stoc
69,46 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Capsule Enzimax

Produsele Hypericum: Tehnologie extractiva de top. Calitate garantata!

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obtinute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel incat putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanti toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, ingrasaminte chimice, microorganisme sau virusi patogeni.Noutatea acestor produse este reprezentata de extractul integral concentrat pe care il contin. Acesta asigura o mai buna biodisponibilitate si o mai buna asimilatie in organism a substantelor active benefice.

Ingrediente - Capsule Enzimax:

  • Pancreatina – 117,6 mg;
  • Bromelaina – 58,8 mg;
  • Extract de bila bovina – 58,8 mg;
  • Zer probiotic – 58,8 mg;
  • Capsula vegetala gastrorezistenta (hipromeloza).

Caracteristici generale ale produsului:

Suplimentul alimentar Capsule Enzimax este un produs atent formulat pentru stimularea si imbunatatirea digestiei. Datorita continutului in culturi lactice vii, produsul are si proprietati probiotice cu actiuni benefice la nivelul microbiotei intestinale. Imbunatatirea digestiei si echilibrarea microbiotei sunt demersuri cu atat mai necesare cu cat ritmul vietii noastre devine tot mai alert si stresant, iar alimentatia noastra devine tot mai haotica (mese neregulate, asocierea gresita a alimentelor, mancatul in graba si la ore improprii).Alimentatia procesata (lipsita de enzime), plina de toxine si aditivi impreuna cu un stil de viata sedentar, o hidratare insuficienta, un somn de slaba calitate si alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), in timp, pot creste stresul oxidativ si statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influenta negativa asupra sistemului gastrointestinal, hepato-biliar si a pancreasului, acesta din urma fiind greu incercat mai ales din cauza rolului sau esential in secretia enzimelor digestive. In aceasta situatie, curele cu suplimente pe baza de enzime digestive si culturi probiotice active, sunt una dintre solutiile cele mai naturale de mentinere a sanatatii aparatului digestiv.Datorita formulei concentrate, produsul Capsule Enzimax asigura o cantitate optima de substante active, fiind totodata usor de administrat. Pentru realizarea extractului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum Pancreatina, Bromelaina (din Ananas), extractul uscat din bila bovina si zerul probiotic. Acesti compusi vii au o actiune holistica si benefica asupra sistemului digestiv.Enzimax a fost conceput pentru imbunatatirea a digestiei, reducerea senzatiei de greata (antiemetica), balonare (carminativa) si arsuri ale stomacului (aciditate gastrica). Are o actiune protectoare la nivelul pancreasului, de echilibrare a microbiotei intestinale, de reglare a apetitului si de modulare a raspunsului imun.

Principalele proprietati benefice ale compusilor activi:

Enzimele sunt cele mai importante elemente active pe care organismul uman le foloseste pentru mentinerea sanatatii intregului sistem digestiv. Acesti bio-catalizatori de natura proteica au un rol foarte important in transformarea alimentelor in substante usor asimilabile (micro- si macro-nutrienti) necesare nutritiei organismului precum: aminoacizii, vitaminele sau mineralele.Odata cu introducerea tot mai multor alimente rafinate, ultra-procesate in dieta moderna, consumatorul si-a restrans sursele de enzime alimentare creand, astfel, un deficit al acestora in alimentatia sa. Suplimentarea cu un complex enzimatic este deosebit de indicata si utila pentru persoanele cu o secretie insuficienta de enzime pancreatice, pentru cele cu un aport scazut de enzime din alimentatie (lipsa consumului de alimente proaspete, crude) si pentru cei care consuma alimente „grele” (asocieri alimentare gresite, exces de grasimi.Pancreatina este un complex enzimatic secretat de catre pancreasul exocrin. Acest complex digestiv contine:
  • amilaza (enzima care ajuta la digerarea carbohidratilor – precum amidonul, scindandu-i in dextrine si oligozaharide);
  • proteaza (enzima care ajuta la descompunerea proteinelor in aminoacizi);
  • lipaza (enzima care ajuta la digestia grasimilor/lipidelor, descompunandu-le in acizi grasi si sustinand activitatea celorlalte enzime).
Bromelaina este un complex enzimatic de natura vegetala ce se extrage din tulpina de Ananas (Ananas comosus), desi este prezenta si in alte parti ale plantei, precum fructul. Complexul are o actiune proteolitica fiind deosebit de util in digerarea sau marinarea produselor din carne. Mai mult, bromelaina sinergizeaza cu proteaza, crescandu-i puterea digestiva.Extractul de bila bovina este o pulbere obtinuta prin uscarea la temperaturi joase a sucului biliar produs de catre colecistul bovin. Acest extras este deosebit de bogat in acizi biliari conjugati precum acizii colic, dezoxicolic, taurocolic si glicocolic. In plus, datorita procesului menajant de prelucrare, acesta mai contine si saruri biliare, pigmenti biliari de colesterol si mucina. Utilitatea primara a extractului este aceea de a emulsifia lipidele (grasimile) din alimentele ajunse in intestine astfel incat acestea sa fie digerate si usor absorbite prin peretii intestinali. Sarurile biliare contribuie la scindarea grasimilor saturate ce nu au putut fi transformate de catre sistemul digestiv in grasimi nesaturate. Aceste grasimi nesaturate sunt esentiale pentru sinteza unor vitamine si hormoni foarte importanti pentru organism. Suplimentarea cu extract de bila bovina este deosebit de utila pentru persoanele cu o bila lenesa.Culturile vii (probiotice) sunt formate din microorganisme benefice care au rolul de a mentine echilibrul florei intestinale si, astfel, de a regla functiile intestinale si digestia. Acestea sunt prezente in mod natural in intestinul subtire si in cel gros al speciei umane.Probioticele continute sunt reprezentate de bacterii lactice din genurile Lactobacillus si Streptococcus. Datorita lor, suplimentul induce un confort digestiv fiind indicat persoanelor care au colon iritabil precum si in discomforturi de natura gastrointestinala: constipatie, diaree non-patogena, balonari (meteorism), flatulenta, crampe, halena fetida (respiratie urat-mirositoare) de origine digestiva, intoleranta la lactoza. De asemenea, aceste microorganisme sunt esentiale pentru procesarea si absorbtia corecta a anumitor nutrienti si contribuie la sinteza unor vitamine (de ex. vitaminele K si B) si a unor enzime. In plus, probioticele regleaza peristaltismul (motilitatea intestinala) si moduleaza activitatea sistemului imunitar. In produsul de fata, culturile probiotice sporesc biodisponibilitatea celorlalte ingrediente si sinergizeaza cu acestea.In concluzie, formula holista a suplimentului Enzimax este un ajutor nepretuit la mesele incarcate, festive sau pentru cei cu digestie lenta. Complexul enzimatic sinergizeaza cu extractul din bila bovina si cu zerul probiotic pentru a usura digestia si absorbtia nutrientilor si a asigura confortul gastrointestinal.

Mod de administrare:

Adulti: 3-6 capsule pe zi, cate 1-2 capsule, in timpul meselor sau la nevoie, cu un pahar de apa.Nu se va asocia cu alcool sau cu bauturi fierbinti. Daca luati antibiotice, se va utiliza, de preferinta, nu mai devreme de 30 de minute dupa administrarea acestora.Este indicata adoptarea unui stil de viata si al unei alimentatii echilibrate, efort fizic moderat si o hidratare corespunzatoare!

Precautii:

    • Femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele care urmeaza tratamente medicamentoase (de ex., anticoagulante, antibiotice) sau care se afla sub supraveghere medicala (in special pentru probleme hepatice severe sau pancreatita acuta) sunt sfatuite sa consulte un specialist inainte de inceperea curei;
    • Poate interactiona cu medicamentele care suprima sistemul imunitar sau cu antibioticele, la utilizarea concomitenta;
    • Pancreatina poate reduce absorbtia fierului din alimente;
    • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;
    • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici;
    • Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Contraindicatii:

Nu se utilizeaza de catre persoanele alergice la lapte si derivatii acestuia si de catre cele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Greutate neta:

℮ 35,54 gUn flacon contine: 60 capsule a cate mg

Conditii de pastrare:

Bine inchis, ferit de lumina si umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.
OND-DKC862BBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.