MSM  60CPS

MSM 60CPS

Herbagetica
Produs in stoc
42,64 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar MSM, 60 capsule Claim: Sanatatea articulatiilor si oaselorBeneficii:Reda mobilitatea si flexibilitatea articulatiilorMentine structura oaselor si articulatiilorCalmeaza durereaReduce inflamatiaProtejeaza de leziuni musculare sau articulareAntioxidantAjuta la sanatatea sistemului imunitar, a ficatului, plamanilor si a tractului respirator superiorMSM este un produs cu o formula complexa, bogat in 500 mg MSM/ capsula si 30 mg Cucumin95/capsula. MSM are o actiune eficienta asupra afectiunilor osteoarticulare prin a ajuta la reducerea inflamatiei, a durerii si la protejarea tesuturilor musculare si articulare de leziuni. MSM-ul este un compus organosulfuros, care se afla in mod natural in fructe, legume, anumite cereale sau produse de origine animala. Este un derivat al proceselor naturale de oxidare si sta la baza formarii structurilor articulare, in special a tesuturilor conectoare. MSM-ul este necesar in organism pentru a produce colagen si glucozamina elemente cheie in formarea osoasa sau articulara. MSM, cu adaosul de Curcumin95, contribuie activ la refacerea mobilitatii si flexibilitatii articulare, la calmarea durerii si la protejarea tesuturilor de leziuni, in special dupa efort fizic prelungit. Asadar, produsul MSM se recomanda intens pentru osteoartrita, artrita reumatoida, osteoporoza, leziuni musculare, inflamatie si durere articulara, crampe musculare sau recuperarea dupa efort fizic prelungit. Administrare: 2-3 capsule pe ziOsteoartrita: 1.500 mg/zi, timp de 3 luniRigiditate la nivelul articulatiilor, durere cronica, inflamatie articulara: 3.400 mg/zi, timp de 3 luniReducerea inflamatiei: 3.000 mg/ziPrevenirea leziunilor musculare la atleti: 3.000 mg/zi, timp de 3 saptamaniDozajul maxim recomandat pentru afectiuni articulare severe este de 6.000 mg MSM/zi.Compozitie:MSM (Metilsulfonilmetan) – 500mg;Extract 64-66:1 de Turmeric (Curcuma longa) standardizat cu 95 % Curcuminoide – 30mg;Capsula vegetala
OND-DTHY2DMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.