VENTRILICA 25DZ

VENTRILICA 25DZ

Adserv
Produs in stoc
7,87 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
CompozitiePartea aeriana inflorita a speciei Veronica officialis, denumita popular ventrilica. Aceasta este o planta de talie mijlocie raspandita prin paduri, poieni, pasuni, avand frunze eliptice si flori de culoare albastru-liliachie si alb-rozali.Principii activeGlicozide de tip aucubinic, tanin, saponoizide, substante amare, ulei volatil in cantitati foarte mici, acid cafeic, acid vanilinic, acid protocatehic etc.Actiune terapeuticaStomahic, hipocolesteromiant, diuretic, cicatrizant, depurativ, afectiuni ale aparatului respirator, faringite, laringite, amigdalite, raguseala.RecomandariIntern: adjuvant in afectiuni hepatobiliare, tonic amar, stomahic, recomandat in ateroscleroza, hipercolesterolemie, anorexie. Extern: arsuri, rani, exeme. Mod de administrareIntern: 1 plic in 250 ml apa clocotita, se lasa acoperit 10 minute. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, inainte de masa, timp de 21 de zile, cu 10 zile pauza, reluandu-se tratamentul in caz de nevoie.Extern: infuzie concentrata din 2 plicuri in 250 ml apa clocotita sub forma de comprese. Nu are contraindicatii.
OND-DP3TP4BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.