SUNATOARE 50GR

SUNATOARE 50GR

Adserv
Produs in stoc
7,96 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Recomandari:Intern: in hepatite acute si cronice, colecistite si ulcer, antidiareic, dischinezii biliare, stari depresive usoare (menopauza si persoanele de varsta inaintata), antiinflamator pentru mucoasa bronsica, genitourinara si digestiva, antiulceros, coleretic si colagog, antihipertensiv si vasodilatator, antihemoragic, antihemoroidal, diuretic, sedativ si antidepresiv, analgezic. Extern: are propietatea de a calma durerile, cicatrizeaza ranile, indeosebi in arsuri, antipuriginos, trofic si protector in diferite leziuni cutanate fisuri, escoriatii, eritem solar, eritem fesier, afectiuni inflamatorii orofagiene. Mod de preparare si administrare:Intern: infuzie din o lingurita de produs la o cana de apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute, se indulceste dupa gust, se beau 2-3 cani/zi Extern: se prepara ca infuzie concentrata se introduc 2 lingurite planta la 100ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute. Se aplica pe piele sub forma de coprese sau cataplasme are propietatea de a calma durerile, cicatrizeaza ranile, indeosebi in cazul arsurilor.
OND-DGYTP4BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.