CEAI DE MACESE 100GR

CEAI DE MACESE 100GR

Dorel Plant
Produs in stoc
13,03 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Fructele de maces sunt apreciate pentru continutul lor bogat in vitamina C, ele auin cantitati mai reduse si vitaminele A, B1, B2, PP si K. Fructele de maces sunt baza ceaiului e maces, acestea continand acid citric, acid malic, pectine, tanin, uleiuri volatile, lecitina, minerale cum ar fi calciu, magneziu , fier si potasiu. Macesele sunt recunoscute in trepeutica pentru efectele lor tonice si vitaminizante. Macesele au efect vitaminizant, colalog si coleretic, ( stimuleaza secretia si eliminarea bilei, prevenind litiaza biliara) , vasodilatator si antiinflamator. CONTRIBUIE LA: Intern: Sustine sistemul hepato – biliar, contribuind la mentinerea secreteiei normale de bila, intareste organismul fiind un bun vitaminizant. – asigura o buna functionare a organelor interne – tratarea vitaminozelor, enterocolitelor, litiazei biliare, litiazei renale, inflamatiei cailor renale sau biliare, insuficientei circulatorii periferice. – confera rezistenta la raceala – intareste imunitatea organismului facandul rezistent la boli Mod de preparare: Se pune 1 lingura de fructe in 250 ml apa clocotita, se lasa la infuzat 15 minute, se strecoara si se bea, neindulcit. Mod de administrare: Se beau 2 cani de ceai pe zi, dimineata si seara, cu 30 minute inainte de masa. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul nu contine ingrediente cu potential alergenic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

OND-D7WMJHMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.