DIGESTIE USOARA D150 20DZ SNUR

DIGESTIE USOARA D150 20DZ SNUR

Fares
Produs in stoc
8,40 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
frunza Ceai cu efect digestiv. Contine fructe de fenicul si anason, busuioc, frunze de senna, menta si radacina de lemn dulce pentru o buna functionare a aparatului digestiv. Este un aliat de nadejde dupa mesele copioase. Elimina disconfortul gastrointestinal. Datorita plantelor pe care le contine, ceaiul Digestie usoara inlatura balonarea, starile de greata si durerile de cap de origine digestiva. Numar plicuri: 20 a 1,5g. Compozitie: fructe de anason, fructe de fenicul, iarba de menta, frunze de rozmarin, iarba de busuioc, radacina de lemn dulce, radacina de cicoare Indicatii: Acest ceai contine plante renumite pentru insusirile lor digestive. Consumat dupa fiecare masa, ceaiul favorizeaza o digestie naturala, contribuind la suprimarea balonarilor si la eliminarea gazelor intestinale. Recomandari: Digestie lenta, indigestie, balonari, stari de greata, dureri de cap de origine digestiva, dupa mese copioase. Contraindicatii: Ceaiul nu se consuma in timpul sarcinii si in perioada de alaptare. Administrare: Adulti: 2-3 cani pe zi, dupa mesele principale. Conditii de pastrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.
OND-D61KY3BBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.