• -159,00 lei
Tobi TravelSteamer - aparat de curatat cu aburi...

Tobi TravelSteamer - aparat de curatat cu aburi portabil TTS1L

PrimePharma
Produs in stoc
159,00 lei 318,00 lei -159,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Beneficii:

1. Acționează asupra țesăturii, fără a întinde și comprima fibrele acesteia, în comparație cu fierul de călcat ordinar. Conferă volum, elasticitate și returnează luciul inițial.

2. Aparatul de curățat cu aburi Tobi TravelSteamer - se potrivește perfect pentru curățarea articolelor din blană. În urma tratării cu abur, pe blană nu rămân „urme”, firele blănii își păstrează strălucirea și forma naturală.

3. Conferă un aspect proaspăt țesăturilor delicate: din bumbac, in , tricotaj, mătase, dantelate. Tratează delicat elementele decorative ale articolelor (paiete, strasuri, broderie, nasturi).

4. Dezinfectează, fără folosirea produselor chimice de curățat, jucăriile moi și lenjeria de pat, fapt ce constituie o metodă ideală de curățare în cazul în care în casă trăiesc copii mici.

5. Datorită aburului cu temperatură ridicată, aparatul de curățat cu aburi Tobi TravelSteamer vă ajută să scăpați în mod eficient de acarieni, microbi și bacterii.

6. Tobi TravelSteamer vă va ajuta să împrospătați și curățați scaunele automobilului dumneavoastră.

7. Aparatul de curățat cu aburi portabil are opțiunea de abur vertical, fapt ce vă permite să curățați lucrurile dumneavoastră, fără a le scoate de pe umeraș.

8. Cu ajutorul acestei mini curățătorii la domiciliu veți putea călca draperiile și perdelele șifonate fără a le scoate de pe galerii.

Caracteristici tehnice pentru Tobi TravelSteamer:

• Duze: cu cap plat și duză – perie;

• Recipient pentru apă: 100 ml. (15 minute de călcat cu abur continuu)

• Cupă de măsurare: 50 ml

• Indicator al stării de funcționare;

• 5 orificii pentru eliminarea aburului;

• Tensiunea de alimentare: 110-220 V;

• Putere: 800 W

• Frecvență: 50-60 Hz

• Material: plastic

• Culoare: albă

• Culoarea rezervorului transparent pentru apă: albastru

• Lungimea cablului: 1,65 m

• Dimensiuni: 32,5Ñ…10Ñ…9

• Lungimea mânerului: 12,5 cm

• Masă (cu duză): 900 g

Componentele aparatului de curățat cu aburi Tobi TravelSteamer:

• perie cu aburi
2 duze:

• perie detașabilă dura cu dispozitiv pentru călcarea dungilor;

• perie detașabilă dura pentru călcare obișnuită și călcarea cu aburi, cupă de măsurare pentru apă.

Instrucțiune de utilizare:

Instalați una dintre cele două doze Tobi TravelSteamer în placa pentru încălzire până la click-ul fixatorului.

Cu ajutorul cupei de măsurare turnați în compartimentul pentru apă nu mai mult de 100 ml de apă curată și închideți capacul rezervorului. (Acest volum de apă va fi suficient pentru 15 minute de călcat cu abur continuu).


Partea superioară a periei este confecționată din plastic transparent, ca dumneavoastră să puteți urmări nivelul de apă în compartiment și să o puteți adăuga după necesitate.


Conectați peria cu aburi la sursa de energie electrică.


Dispozitivul este gata de utilizare îndată ce indicatorul de încălzire se va stinge și se va începe eliminarea aburului. Pentru reglarea puterii și distanței aburului eliminat, apăsați butonul de eliminare a aburului, situat pe mânerul dispozitivului.


După finisarea călcatului cu abur deconectați Tobi TravelSteamer de la rețeaua electrică, vărsați lichidul rămas în compartimentul pentru apă și scoateți duza.

 

Sfaturi de utilizare:



- Nu folosiți Tobi TravelSteamer, dacă în rezervor lipsește apa;

- Nu turnați în compartimentul pentru apă detergenți, aerosoli și substanțe chimice;

- În timpul funcționării dispozitivului, indicatorul de încălzire se aprinde și se stinge. Este un proces normal, în acest mod dispozitivul reglează în mod automat temperatura de eliminare a aburului.


Rețineți! Trebuie să apăsați butonul de eliminare a aburului numai atunci când indicatorul de încălzire se stinge, și să încetați atunci când acesta se va aprinde din nou. În afară de acestea, în timpul călcării cu abur, apasați butonul de eliminare a aburului fiecare 2-4 secunde, fără a ține degetul pe buton mai mult de 5 secunde;


Deconectați peria cu aburi de la rețeaua electrică, dacă nu o folosiți pentru o perioadă mai mare de 20 minute, înainte de curățare și atunci când vărsați apa.

PHARMA-15170-TTS1L
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.