CURCUMIN95 C3 COMPLEX 120CPS

CURCUMIN95 C3 COMPLEX 120CPS

Herbagetica
Produs in stoc
213,16 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment Alimentar Curcumin + 95 C3 Complex Herbagetica, 120 capsule C3 complex - contine cele trei feluri de curcuminoide in aceleasi proportii in care se regasesc natural in rizomul de Curcuma longa asigurand o actiune sinergica ridicata64-66:1 – ratie ridicata, extract cu efect intensGarantat 95% Curcuminoide – cea mai mare concentratie, extract cu eficienta ridicataPiperina – creste biodisponibilitatea Curcumin95 C3 complex cu +2000% - actioneaza rapidSub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/veganeBeneficii:Mentine diviziunea celulara normala;Protejeaza si detoxifica celulele hepatice;;Antidepresiv;Sustine sistemul muscular, nervos si articular;Regleaza nivelul insulinei si al glucozei din sange;Imunostimulator;Imunomodulator;Accelereaza vindecarea ranilor;Analgezic.Compozitia per 1 capsula:Curcumin95 C3 complex (Curcuma longa) extract standardizat 64-66:1 din rizomi de Turmeric garantat cu 95% Curcuminoide- 380 mg Piper (Piper nigrum) extract standardizat garantat cu 5% Piperina- 20 mg Capsula vegetala Administrare: cate 1-2 capsule pe ziPrecautii: Nu se administreaza copiilor si adolescentilor inainte de maturizarea sexuala. Contraindicatii: Contraindicat in caz de obstructii ale cailor biliare. A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor aflate in chemoterapie. Poate interactiona cu medicamentele antiagregant-plachetare la administrare concomitenta.Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului Notificare seria AA nr. 11786/10.05.2018.
OND-DPZRWWBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.