BRANCA-URSULUI EXTRACT 60CPS
BRANCA-URSULUI EXTRACT 60CPS
BRANCA-URSULUI EXTRACT 60CPS
BRANCA-URSULUI EXTRACT 60CPS

BRANCA-URSULUI EXTRACT 60CPS

Rotta Natura
Produs in stoc
30,58 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Sursa naturala de vigoare si fertilitate.Branca Ursului Extract Rotta Natura este un afrodiziac de exceptie, cu efecte certe asupra libidoului. Reface emotia vietii de cuplu. Increderea in sine si confortul intim, elemente cheie ale unei stari de bine! DESCRIERE Branca-ursului este o resursa de vigoare si fertilitate pentru ambele sexe datorita capacitatii sale de stimulare a activitatii glandelor sexuale.Beneficii Stimuleaza activitatea glandelor sexuale Mentine sanatatea sexuala Ajuta la eliminarea disconfortului cauzat de menopauza Vasodilatator la nivel genital Branca-ursului este apreciata in uzul traditional prin efectului pozitiv asupra libidoului si al mentinerii sanatatii aparatului genital. Aceasta planta, supra-numita ”ginsengul romanesc”, actioneaza in multiple directii: normalizeaza activitata secretorie a glandelor sexuale, este un afrodiziac de exceptie care nu promoveaza cresterea tensiunii arteriale, ofera suport in timpul menopauzei si sustine fertilitatea in cazul ambelor sexe. Avantajele Branca-Ursului Extract Rotta Natura: 100% vigoare naturala Extract standardizat in doza optima, eficienta – 400 mg. extract de inalta calitate Doza de substanta activa garantata - echivalenta a 2000 de mg. de planta Raport excelent calitatea extractului – pret - efect obtinut. COMPOZITIE Ingrediente per capsula:Extract 5:1 din radacina de Branca-ursului (Heracleum sphondylium) - 400 mg.; dextrina din grau (agent de incarcare); gelatina (capsula). MOD DE UTILIZARECate o capsula, de 3 ori pe zi, cu 20-30 de min. inainte de mese. Se pot consuma pana la 6 capsule pe zi. ATENTIONARI: A nu se utiliza de catre barbatii cu adenom de prostata, cu cancer al organelor genitale, de catre persoanele cu alergie la cereale (grau) sau de catre persoanele cu sensibilitate crescuta la oricare dintre ingredientele produsului. Femeile insarcinate sau care alapteaza pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului. Produsele naturale Rotta Natura in formule concentrate garantate, pretul excelent in raport cu dozele recomandate de administrare, calitatea ingredientelor si efectele obtinute, sunt argumente de referinta ce sustin alegerea dumneavostra.
OND-D91WNNMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.