HYPER TUM 60CPS

HYPER TUM 60CPS

Hypericum Plant
Produs in stoc
52,10 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Hyper-Tum Hypericum, 60 capsule: supliment alimentar pe baza de extracte din plante cu proprietati antioxidante, citostatice, imunostimulatoare, antiinflamatoare, tonifiante, vitaminizante si mineralizante, ce amplifica eficienta radioterapiei si a tratamentului cu citostatice, reducand totodata efectele adverse ale acestora. Participa la inhibarea diviziunii celulare necontrolate, favorizeaza fagocitoza si detoxifierea organismului. Ingrediente: extract 100% natural din urmatoarele plante: Busuioc de camp-(Prunella vulgaris), Iarba-mare-(Inula helenium), Coada-soricelului-(Achillea millefolium), Trei-frati-patati-(Viola tricolor), Ginkgo Biloba, Priboi-(Geranium mocrorrhizum), Napraznic-(Geranium robertianum), Menta-(Mentha piperita), Cimbrisor-(Thymus serpyllum), Nuc-(Juglans regia), Talpa-gastei-(Leonorus cardiaca), Lipicioasa-(Galium aparine), Busuioc-(Ocimum basilicum), Orz-(Hordeum vulgare), Laminaria japonica, maltodextrina,gelatina (capsule) Mod de administrare: adulti - cate 2 capsule de 3 ori pe zi, inainte de sau intre mesele principale. Se recomanda o cura de 2 luni cu pauza de 2 saptamani, dupa care se poate relua. Este indicat un regim de viata sanatos, cu o alimentatie pe baza de fructe si legume si evitarea stresului si a poluarii. Cantitate: 60 capsule. Afectiuni: Cancer. Particularitati: Natural.
OND-D9ZKNCMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.