LAXOFORT 30CPS

LAXOFORT 30CPS

Pro-Natura
Produs in stoc
17,67 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Laxofort, 30cps - MEDICA Complexul fitoactiv din produs stimuleaza secretia biliara, secretia de apa si electroliti si inhiba absorbtia acestora la nivelul intestinului gros, stimuland astfel peristaltismul intestinal Contribuie la reglarea tranzitului intestinal (tranzit lent forma acuta/cronica, sau asociata afectiunilor hemoroidale) Este de ajutor pentru pregatirea pre-operatorie, dar si in cadrul programelor de slabire Actiune farmacologica: Laxativ, spasmolitic, colecistokinetic, inhiba apetitul. Frunzele de senna apartin grupei de laxative de tip antracenozidic Mecanismul de actiune consta in inducerea unei secretii active de apa si electroliti in lumenul intestinal si inhibarea absorbtiei acestora la nivelul intestinului gros, stimuland astfel peristaltismul intestinal Taratele de grau restabilesc echilibrul de fibre vegetale in organism, aducand un aport energetic scazut; au actiune foarte buna in curele de slabire (inhiba senzatia de foame), dar si laxativa, prin mecanism indirect Fructele de fenicul contin ulei volatil bogat in principii terapeutic active, cu actiune spasmolitica, laxativa Radacina de cicoare are actiune colecistokinetica, favorizand eliminarea bilei, prin stimularea contractiilor vezicii biliare, potentand actiunea laxativa a produsului Indicatii: tratamentul cazurilor de constipatie functionala; pregatire pre-operatorie; medicatie adjuvanta in terapia antihemoroidala. A nu se administra: copiilor mai mici de 6 ani femeilor insarcinate sau care alapteaza bolnavilor cu obstructii intestinale, ileus paralitic sau suferinte abdominale nediagnosticate. Ingrediente: Sennae folium (siminichie) 0,030g Foeniculi fructus (fenicul) 0,020g Cichorii radix (cicoare) 0,070g Tarate de grau 0,150g Mod de utilizare: 1 – 2cps x 3/zi, inainte de mese, cu un pahar de apa Pi sau apa plata, pana la reinstalarea confortului. Mod de prezentare Flacon cu 30 capsule Laxofort, 30cps - MEDICA
OND-DY2LJLMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.