TIRODREN 60CPS

TIRODREN 60CPS

DVR Pharm
Produs in stoc
68,21 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Tirodren 60cps, Life Bio

Tirodren capsule Sustine functionarea normala a glandei tiroide.

De curand, efectele benefice ale plantelor medicinale asupra tiroidei au fost confirmate de un studiu medical. Mai exact, in 2018, sub egida UMF Bucuresti, s-a desfasurat un studiu pe pacienti umani, care a confirmat efectele benefice ale unui produs natural romanesc contra nodulilor tiroidieni. Numele produsului: TIRODREN.

Mod de administrare Tirodren caspule:

  • Se iau cate 2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
  • O cura dureaza 6 saptamani, putand fi repetata dupa 10 zile de pauza.
  • Acest dozaj este valabil pentru persoanele care iau TIRODREN ca ingrijire complementara a hipo sau hiper-tiroidiei, precum si pentru cei care folosesc acest produs in afectiunile tumorale tiroidiene.

Indicatii Tirodren caspule:

  • In cazul tiroiditei autoimune, dar si a afectiunilor tumorale este foarte importanta hrana cat mai putin poluata cu aditivi alimentari sintetici, zahar rafinat sau indulcitor artificiali, amidon, hormoni de crestere.
  • De asemenea, excesul de carne este contraindicat, fiind recomandat sa nu fie consumate mai mult de doua portii de carne pe saptamana.

Tirodren caspule efectele benefice apar in:

  • Conform studiului clinic desfasurat in Romania, la majoritatea pacientilor cu noduli tiroidieni, primele scaderi in volum ale formatiunii au aparut dupa sase saptamani. Pe de alta parte, timpul de raspuns s-a demonstrat ca variaza de la un pacient la altul, mai ales in contextul unui istoric medical diferit.

CE DIFERENTIAZA TIRODREN DE ALTE PRODUSE SIMILARE?

  • Acest produs actioneaza pe patru cai simultan, contribuind la reglarea activitatii si revenirea la morfologia normala a glandei tiroide:
  • Sustine functionarea normala a glandei tiroide – spirulina de cea mai buna calitate, prezenta in acest produs, contribuie la reglarea activitatii acestei glande, dar si la normalizarea fiziologica si chiar comportamentala. Este element de maxima importanta pentru calitatea vietii pacientilor cu probleme.
  • Moduleaza raspunsul imun al organismului, imunomodularea fiind definita ca o interventie corectiva a raspunsurilor imune aberante sau, altfel spus, patologice, acestea fiind transformate gradat in raspunsuri imune normale sau echilibrate. In contextul sanatatii tiroidei, este esentiala imunomodularea pentru ameliorarea unor afectiuni cum ar fi tiroidita autoimuna. Efectul imunomodulator al TIRODREN se datoreaza, intre altele, prezentei extractului de turmeric.
  • Are efect adaptogen, definit ca o amplificare a capacitatii de raspuns fiziologic a organismului in fata factorilor de stres. Acest efect de adaptare a organismului la stresul chimic (produs de alimentatie si de interactiunea cu produsele de igiena), la stresul ocupational (sedentarism, munca prelungita la birou) sau la stresul psiho-emotional este esential pentru echilibrul endocrin.
  • Inhiba dezvoltarea formatiunilor tumorale pe mai multe cai simultan2, adica prin activarea raspunsului imun, prin inhibarea vascularizarii, prin catalizarea fenomenul de apoptoza, prin cito-toxicitate selectiva etc. De altfel, acest efect de stopare a evolutiei si de remisie a nodulilor tiroidieni non-maligni a fost demonstrat de catre un studiu clinic, facut in anul 2018, de catre o echipa de medici romani cu produsul TIRODREN versus placebo.

Mod de utilizare Tirodren caspule:

  • Cate 1-2 capsule, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Ingrediente/capsula Tirodren caspule:

  • Spirulina (Spirulina platensis), pulbere: 500,5mg;
  • capsula de gelatina; Sofran-de-India (Curcuma longa), rizom si radacini, extract cu 95% curcumina: 16,5mg;
  • Arbore-de-tamaie (Boswellia serrata), rasina, extract 5-10:1, uscat cu 70-85% acizi boswelici: 16,5mg;
  • Sofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp.), rizom, pulbere: 16,5mg.

Actiuni fiziologice Tirodren caspule:

  • Spirulina: Sustine tonusul si vitalitatea; contribuie la mentinerea unor valori ale glicemiei sanatoase.
  • Sofran-de-India: Contribuie la apararea naturala a organismului, are proprietati antioxidante.

Precautii, contraindicatii Tirodren caspule:

  • Nu se cunosc.

Prezentare Tirodren caspule:

  • flacon cu 60 de capsule.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj.

A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului

Notificare nr. 11514/22.02.2018

Tirodren 60cps, Life Bio

OND-DTVNR1MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.