CICATRIDINA UNGUENT NAZAL 15GR
CICATRIDINA UNGUENT NAZAL 15GR
CICATRIDINA UNGUENT NAZAL 15GR
CICATRIDINA UNGUENT NAZAL 15GR
CICATRIDINA UNGUENT NAZAL 15GR
CICATRIDINA UNGUENT NAZAL 15GR

CICATRIDINA UNGUENT NAZAL 15GR

FARMA DERMA
Produs in stoc
102,84 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Cicatridina, Unguent Nazal cu Actiune Lubrifianta si Emolienta care Ajuta Mucoasa Uscata si Iritata, 15g Sare de sodiu cu acid hialuronic,centella asiatica,galbenele,aloe vera,ulei de migdale dulci BHT,acetat de vitamina E,propilen glicol,vaselina alba,parafinalichida,ulei de ricin,ceara carnauba,clorura de benzalconiu. Cicatridina este un unguent bazat pe acidul hialuronic care adera la mucoasa nazala formand o membrana protectoare impotriva agentilor si patogenilor externi.Acidul hialuronic hidrateaza si favorizeaza procesele naturale de reparare a tesutului prin retinerea apei care este prezenta fiziologic.In plus,datorita prezentei extraselor de plate si uleiului de migdale dulci,Cicatridina indeplineste o actiune lubrefianta si emolienta care ajuta mucoasa uscata si iritata. Indicatii: Tratamentul lubrefiant si emolient pentru mentinerea hidratarii mucoasei nazale in cazuri de uscaciune si iritare,chiar si in prezenta crsutelor aparute din cauza: -conditiilor de mediu caracteristice; -tratamentelor farmacologice; -bolilor,cum ar fi rinita si sau sinuzita. Este de asemenea una djuvant al proceselor naturale de re-epitelizaresi reparatoare ale mucoasei nazale care rezulta din interventii chirurgicale,leziuni superficiale si epitaxis si indeplineste o actiune protectoare si hidratanta care previne formarea crustelor.Este de asemenea indicat in cazuri de uscare si iritare a zonei perinazale. Utilizare: Aduli si copii:aplicati de 2 sau 3 ori pe zi.Durata utilizarii depinde de evolutia simptomelor.Unguentul nazal Cicatridina se poate utiliza in orice moment al zilei. Nu utilizati la copii sub 3 ani!Tratamentul al copii trebuie efectuat sub supravegherea unu adult. Utilizarea tuturor produselor pentru uz topic,in special pe durata indelungata poate provoca sensibilizare.Daca apare aceatsa,opriti tratamentul si consultati medicul pentru a incepe o terapie adecvata.
OND-DL5DNKMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.