MAGNEZIU FORTE 375MG+B6 50CPR

MAGNEZIU FORTE 375MG+B6 50CPR

Béres
Produs in stoc
72,94 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Magneziu Forte 375mg+B6, 50cpr - Beres Magneziul si vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul energetic normal. Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sanatatii sistemului osos, la sinteza normala a proteinelor si la procesul de diviziune celulara. Vitamina B6 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Caracteristici Magneziu Forte 375mg+B6 Este recomandat in urmatoarele cazuri: - activitate mentala semnificativa, stil de viata angoasant; - aport insuficient de magneziu din cauza unei diete dezechilibrate (de ex. dieta stricta, cura de slabire); - activitate fizica crescuta, de exemplu la sportivi. Ingrediente Magneziu Forte 375mg+B6 Per comprimat filmat: Magneziu 375 mg Vitamina B6 2.9 mg Utilizare Magneziu Forte 375mg+B6 Pentru adulti 1 comprimat filmate pe zi. De preferinta a se administra dupa mese, cu lichide din abundenta. La nevoie, comprimatele filmate sepot diviza. Atentionari: A nu se consuma in caz de insuficienta renala grava. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Prezentare Magneziu Forte 375mg+B6 Cutie cu 50 comprimate filmate Magneziu Forte 375mg+B6, 50cpr - Beres
OND-DHVNR1MBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.