SIROP ATUSIN 150ML

SIROP ATUSIN 150ML

Alevia
Produs in stoc
41,19 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Sirop Atusin Alevia, 150 ml
Proprietati
  • siropul asociaza extracte din plante pentru sustinerea si protejarea organismului in intersezoane si perioada anotimpului rece prin mentinerea sanatatii si functionarii normale a cailor respiratorii superioare;
  • efect calmant si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale;
  • sustine functionarea optima a sistemului respirator;
  • adjuvant in tratamentul tulburarilor respiratorii cronice obstructive;
  • adjuvant in tratamentul bronsic si astm bronsic;
  • ajutor in caz de iritatii ale gatului si faringelui;
  • mentine sistemul imunitar normal.

Ingrediente:

Sirop de zahar invertit; apa purificata; extract hidroetanolic 4:1 din frunze de Patlagina (Plantago lanceolata); extract uscat 5:1 din parti aeriene de Trei-frati-patati (Viola tricolor); extract uscat 5:1 din flori de Lumanarica (Verbascum thapsus); extract hidroetanolic 3-4:1 din frunze de Roinita (Melissa officinalis), cu 3% acid rosmarinic; corector de aciditate: acid citric anhidru; ulei esential de Anason-stelat (Illicium verum); ulei esential de Eucalipt (Eucalyptus globulus); ulei esential de Lamaie (Citrus limon); conservanti: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Siropul asociaza extracte din plante pentru sustinerea si protejarea organismului in intersezoane si perioada anotimpului rece prin mentinerea sanatatii si functionarii normale a cailor respiratorii superioare.

Mod de administrare:

Copii: 3 - 4 lingurite (15 – 20ml) pe zi.
Adulti: 6 lingurite (30ml) pe zi.
OND-D46ZVBMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.