DIGEST CONTROL 30CPS

DIGEST CONTROL 30CPS

Sprint Pharma
Produs in stoc
48,72 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Digest Control Sprint Pharma 30 capsule Proprietati: ameliorarea tulburarilor de digestie asociate cu aportul excesiv de alimente. ameliorarea colicilor abdominale si a flatulentei (balonare). stimularea procesului de digestie si usurarea acestuia. Digest Control are o formula complexa cu un continut enzimatic ridicat (papaina, lipaza, pancreatina, proteaza, amileaza, lactaza, celulaza), la care se adauga fermenti naturali si extracte de plante cu actiuni benefice pentru functionarea optima a procesului de digestie, provenite exclusiv din surse naturale. Ingredientele actioneaza sinergic asupra tractului digestiv, pe de o parte pentru a ameliora tulburarile de digestie, iar pe de alta parte in sensul stimularii si usurarii procesului de digestie. Ingrediente: Lactaza (sursa fungica - 5.000 FCC/g), cantitate 6,67 mg Amilaza (sursa fungica - 25.000 FCC/g), cantitate 23,33 mg Proteaza III (sursa papainica - 12.000 USP), cantitate 21,67 mg Proteaza II (sursa fungica - acid rezistenta 1000 SAPU/g), cantitate 21,67 mg Pancreatina (sursa porcina - 4X USP), cantitate 33,3 mg Elulaza (sursa fungica - 4.000 FCC/g), cantitate 6,67 mg Lipaza (sursa fungica - 5.000 FCC/g), cantitate 3,33 mg Pudra fructului Papaya, cantitate 16,67 mg
OND-DGFSXHMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.