SIROP EXPECTORANT CU MIERE 200ML

SIROP EXPECTORANT CU MIERE 200ML

Manicos
Produs in stoc
27,77 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
SIROP EXPECTORANT CU MIERE, LEMN-DULCE SI CUISOARE 200 ML Supliment alimentar fara conservanti, fara coloranti Actiune fiziologica: prezinta efect calmant si protector asupra mucoaselor sistemului respirator, fluidifica secretiile bronsice, favorizand miscarea cililor si faciliteaza expectoratia. Mod de utilizare: Copii cu varste intre 3 si 7 ani: 10-15 ml sirop pe zi, in 2-4 prize; copii cu varste intre 7 si 14 ani: 15-20 ml sirop pe zi, in 2-4 prize; copii cu varste de peste 14 ani si adulti: 20-30 ml sirop pe zi, in 2-4 prize. Daca manifestarile neplacute persista mai mult de 14 zile, consultati medicul. Produsul este prevazut cu lingurita dozatoare.A se agita flaconul inainte de utilizare. Se testeaza in prealabil toleranta la produs. Ingrediente pentru 100 g produs: sirop de zahar invertit, miere de albine 7.50 g, extract hidrogliceric de Ciubotica-cucului (Primulae flos) (corespunde unei cantitati de planta de 1.14 g), extract hidrogliceric de Plamanarica (Pulmonariae folium) (corespunde unei cantitati de planta de 1.14 g), extract hidrogliceric de Lemn-dulce (Liquiritiae radix) (corespunde unei cantitati de planta de 1.14 g), extract hidrogliceric de Cuisoare (Caryophylli flos) (corespunde unei cantitati de planta de 1.14 g), acid lactic (acidifiant). Notificare SNPMAPS: 10073/2016. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Contraindicatii: diabet zaharat, sarcina, alaptare, sensibilitate la Ciubotica-cucului (Primulae flos), Plamanarica (Pulmonariae folium), Lemn-dulce (Liquiritiae radix), Cuisoare (Caryophylli flos) sau la oricare dintre celelalte componente. Datorita continutului de Lemn-dulce, anticoagulantele cumarinice ar putea avea o eficienta scazuta, iar persoanele cu nivel seric scazut al potasiului trebuie sa recurga cu prudenta la administrarea produsului deoarece se poate agrava hipokaliemia. Valoare energetica, KJ(Kcal): 1457.44 (350.08) pentru 100 ml produs. Uz intern.
OND-DMW2ZLMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.