NEUROVERT BUVABIL 25ML*20FLACOANE

NEUROVERT BUVABIL 25ML*20FLACOANE

Sun Wave Pharma
Produs in stoc
301,24 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Neurovert Buvabil, 20 flacoane Sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare;Furnizeaza colina necesara sintezei acetilcolinei pentru buna functionare a sistemului nervos central;Este un preparat cu compusi pe baza de colina in forma buvabila pentru o administrare rapida si facila mai ales in cazul persoanelor care au dificultati la inghitire;Componentele servesc ca substrat de sinteza a neurotransmitatorilor si fosfolipidelor membranare neuronale. Compozitie:Citicolina: 500 mg;Alfa GPC: 300 mg. Mod de administrare: 1 flacon/zi.Pentru prospect apasati aici.
OND-DCX07KMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.