FOLAT 400µG 60CPS

FOLAT 400µG 60CPS

VitaKing
Produs in stoc
64,07 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Folat organic 400 mcg, Vitaking, 60 capsule Prezenta folatului in organism ofera protectie impotriva parazitilor intestinali, confera pielii un aspect sanatos, mareste lactatia, are efect analgezic, preintampina deficientele de nastere si actioneaza preventiv impotriva anemiei.Carenta folatului poate provoca anemia nutritionala macrocitica si este un factor de risc pentru unele malformatii congenitale (spina bifida - coloana vertebrala deschisa la exterior). Lipsa de folat in perioada de inceput a sarcinii poate duce la anomalii fetale. .Printre procesele in care folatul are o importanta majora se numara:formarea globulelor rosii,metabolizarea proteinelor,absorbtia fierului,are un rol important in producerea acizilor nucleici (ADN si ARN),diviziunea celulara,utilizarea zaharurilor si aminoacizilor.Absorbtia folatului se realizeaza la nivelul intestinului subtire. Concentratia cea mai mare de folat din sange este in hematii.Beneficii aduse de prezenta acidului folic in organism:ofera protectie impotriva parazitilor intestinali,confera pielii un aspect sanatos,mareste lactatia,are efect analgezic,preintampina deficientele de nastere,actioneaza preventiv impotriva anemiei.Carenta acestei vitamine poate provoca anemia nutritionala macrocitica. Nu se cunosc efecte toxice ale folatuluiSubstantele care influenteaza negativ prezenta acestei vitamine in tesuturi, sunt:apa,lumina soarelui,estrogenii,tehnicile de prelucrare alimentara (in special fierberea),caldura excesiva.Folat OrganicSupliment alimentarNotificare: MS 4398/2020 Ingredient activCantitate%VNR Folat (L-metil)folat de calciu) 400mcg200 Ingrediente: faina de orez brun, capsula hidroxipropilmetilceluloza, antiaglome-rant: dioxid de siliciu, saruri de magneziu ale acizilor grasi L-metilfolat de calciu. Doza zilnica recomandata: 1 capsula pe zi in timpul mesei. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici! A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura umiditate si lumina excesiva. Producator: Vitaking KFT , Ungaria, Loszrgyari ut 5. Continut: 60 capsule ● Greutate neta: 18.6 g
OND-DNNTGTMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.