STOMACHON LAX 15CPS

STOMACHON LAX 15CPS

Natur Pharma
Produs in stoc
79,58 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Stomachon LaxO solutie noua cu extracte de plante pentru a ajuta ritmul intestinal regulat.5 ingrediente active lucreaza impreuna pentru a restabili ritmul intestinal normal si a confortului interior.Senna – contribuie la functionarea normala a tractului intestinal; utila in mentinerea functiilor fiziologice de purificare a organismului.Crusin – contribuie la functionarea normala a tractului intestinal; util in mentinerea functiilor fiziologice de purificare a organismului; sustine rezistenta fiziologica a organismului in conditii ambientale severe.Nalba-de-padure – sustine peristaltismul intestinal; sustine tranzitul intestinal; sustine o functie intestinala regulata; contribuie la confortul digestiv; contribuie la sustinerea digestiei.Bacteriile lactice sunt microorganisme benefice pentru flora intestinala.Ingrediente:Extract din frunze de Senna (Cassia angustifolia), cu 20% senozide; extract din scoarta de Crusin (Rhamus purshiana), cu 10% cascarozide A; capsula: gelatina; agent de incarcare: celuloza microcristalina; extract 5:1 din parti aeriene de Nalba-de-padure (Malva sylvestris); mix de bacterii lactice (15 miliarde UFC Bacillus subtilis, 15 miliarde UFC Lactobacillus casei); agent antiaglomerant: saruri de magneziu ale acizilor grasi.Mod de administrare: 1 capsula pe zi.Contraindicatii: persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.Mod de administrare: 15 capsule.
OND-DRLMG4MBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.