GRAPEFRUIT SEEDS 60CPS

GRAPEFRUIT SEEDS 60CPS

Pro Natura
Produs in stoc
33,88 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Grapefruit Seeds, Pro Natura, 60 Capsule Semintele de grapefruit inhiba senzatia de foame si stimuleaza metabolismul lipidic, fiind de ajutor pentru remodelarea siluetei;Stimuleaza apararea organismului fata de microorganisme patogene (ex Helicobacter pylori, Candida albicans).Actiune farmacologica:datorita continutului de substante active produsul este un supliment nutritiv ce intervine impotriva celulitei si a obezitatii;are rol important in reglarea digestiei.Indicatii: in cure de slabire; pentru ulcer cu Helycobacterii; infectii respiratorii; candidoze. Compozitie: Seminte de grapefruit (Citrus paradisi semine) 100mg/cps; Aroma naturala de grapefruit excipienti 50mg/cps.Asocieri:Remodelare corporala: Cura de slabire cu fructe tropicale; Antimicrobian: ORL Echinacea C; Antifungic: Propolis C; Ulcer gastric cu Helicobacter: Epigastralgin + Aloe vera. Administrare: – in cure de slabire / pentru slabit 1cprx3/zi, in cure de 2-3 luni, – in ulcere cu Helycobacterii, infectii respiratorii, candidoze 1cprx3/zi, timp de 30 zile.
OND-DNV6DKMBM
No reviews

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.