INOZITOL GEL 100ML
INOZITOL GEL 100ML
INOZITOL GEL 100ML
INOZITOL GEL 100ML
INOZITOL GEL 100ML
INOZITOL GEL 100ML

INOZITOL GEL 100ML

Romherba
Produs in stoc
99,00 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

Supliment alimentar Romherba, Inozitol Gel Bio LifeNRG, 100 ml

 

INOZITOL BIO LifeNRG GEL de la ROMHERBA este ideal pentru refacerea, relaxarea picioarelor sau a durerilor provocate de artrita si problemele articulare, circulatie periferica deficitara si mai ales in caz de neuropatie diabetica insotita de furnicaturi la talpi, intepaturi, dureri, amorteli, senzatie de picioare grele.

INOZITOL BIO LifeNRG GEL de la ROMHERBA contribuie la imbunatatirea circulatiei venoase, atenuand fragilitatea vaselor de sange se recomanda si sportivilor pentru masajul picioarelor, dar si persoanelor care stau mult timp in picioare. Dupa aplicare, acesta ofera o senzatie placuta de prospetime, relaxare si confort muscular.

Circulatia sangvina este o parte importanta care contribuie la starea generala de sanatate a corpului tau. Celulele rosii sangvine mai ales au sarcini specifice de a transporta oxigenul la organele vitale ale corpului pentru vitalitate si energie. Atunci cand organismul nostru functioneaza corespunzator in interior, starea de bine va fi vizibila si la exterior.

INOZITOL BIO LifeNRG GEL de la ROMHERBA recomandat pentru circulatie periferica, furnicaturi, intepaturi, dureri, amorteli, rigiditate, picior diabetic.

Formula eficienta:

  • fara parfum de sinteza;
  • fara coloranti artificiali;
  • fara parabeni;
  • concentratie optima de INOZITOL ACTIV
OND-DKM0WDMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.