STOMACHFORTE 60CPS

STOMACHFORTE 60CPS

Heshoutang
Produs in stoc
108,81 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
StomachForte (Heshoutang) - este eficient in ameliorarea problemelor cauzate de stomac si splina. Diarea si costipatia sunt inlaturate din primele zile de tratament. Un sistem digestiv sanatos. Doar printr-o digestie sanatoasa nutrientii din hrana pot fi absorbiti de organism in mod corespunzator, oferindu-ne astfel energia necesara pentru a putea functiona normal pe parcursul intregii zile. inlatura diareea cauzata de consumul indelungat de lichide reci ajuta la refacerea sistemului digestiv imbunatateste activitatea splinei reface digestia afectata de consumul indelungat de medicamente regleaza tranzitul intestinal si reduce aciditatea din stomac este benefic in caz de constipatie si diaree ajuta la inlaturarea gastritei, gastroenteritei si ulcerului gastric eficient pentru arsuri la stomac, gastrita cronica, aciditate la stomac si dureri de stomac. Compozitie: Codonopsis pilosula 100 mg, fructura auranti immaturus 70 mg, poria cocos 50 mg, radix glycyrhizae preparata 50 mg, dioscorea poposita 50 mg, semen dolichoris album 45 mg, semen nelumbinis 40 mg, semen coicis 40 mg, amomum villosum lour 25 mg, platycodon grandiflorus 25 mg. Administrare: 4 capsule pe zi, timp de 2-3 luni.
OND-DV2JMYMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.