MEMORIE&CONCENTRARE-ADULT 30CPR

MEMORIE&CONCENTRARE-ADULT 30CPR

Alevia
Produs in stoc
43,76 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 
Supliment alimentar Memorie si concentrare Alevia, 30 comprimate Proprietati: Ginkgo biloba sustine circulatia sangvina periferica si impreuna cu Guarana sustin memoria si imbunatatesc atentia. Magneziul impreuna cu Vitaminele B1 si B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii. Recomandari: Sustine puterea de concentrare si capacitatea de memorare (Ginkgo biloba). Sustine circulatia sangvina de la nivelul creierului pana la cel al extremitatilor (Ginkgo biloba). Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii (Magneziu, Vitaminele B1 si B6). Contribuie la reducerea oboselii mentale (Guarana). Compozitie: Ginkgo Biloba (extract standardizat cu 24% gingkoflavone, 6% lactone terpenice ) 40 mg, Vitamina B1 (Tiamina ) 2mg 117.08%, Vitamina B6 ( Piridoxina ) 2mg 100%, Magneziu 40mg 13.33%. Mod de administrare: 1 comprimat de 2 ori pe zi, la mese. Precautii si contraindicatii: Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului. Poate interactiona cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenti trombolitici, heparine cu masa moleculara redusa, anticonvulsivante, diuretice tiazidice, insulina, antiinflamatoare nesteroidice, inhibitori ai monoaminoxidazei la administrare concomitenta. Nu se administreaza persoanelor cu probleme de coagulare a sangelui. Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.
OND-D7V92YMBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.