CARBUNE ACTIV 60CPS

CARBUNE ACTIV 60CPS

DVR Pharm
Produs in stoc
45,47 lei
Cu TVA

Disclaimer:

Rezultatele pot varia de la o persoană la alta în funcție de mai mulți factori, cum ar fi răspunsul organismului și regimul alimentar. Durata de utilizare poate varia.

Orice situație temporală prezentată reprezintă un caz particular și nu poate fi generalizată. Produsele naturale sunt omologate ca suplimente alimentare prin legislația națională și internațională. Informațiile din conținutul acestui site nu trebuie considerate sfaturi medicale. Acestea nu au rolul de a diagnostica, trata, vindecă sau preveni nici o boală.

 

DVR Pharm Carbune Activ 60 capsule

DVR Pharm Carbune Activ este la fel ca si carbunele medicinal obisnuit, obtinut prin incalzirea la temperaturi mari, in mediu anaerob, a lemnului, ceea ce duce la dezvoltarea unei retele de micropori. Diferenta este ca dupa aceasta ardere, urmeaza un proces de activare, in care carbunele este supus la un tratament cu substante care-i desfunda porii, marindu-i astfel eficienta de 6-10 ori. Rezulta un produs cu o capacitate mult mai buna de a adsorbi diferite gaze, microorganisme, substante toxice din tubul digestiv.

Beneficii :

- Contribuie la mentinerea unui pH normal la nivelul stomacului

- Contribuie la functionarea normala a intestinelor si la procesele normale de excretie a toxinelor si a deseurilor din organism

- Are rol benefic in: balonare, aerofagie, sindromul colonului iritabil, diaree, toxiinfectii alimentare, colita, colita ulcerativa, rectocolita ulcero-hemoragica

- Intoxicatii cu alcool.

DVR Pharm Carbune Activ are avantajul de a putea fi folosit in cantitati mult mai mici decat carbunele medicinal obisnuit, avand insa efecte mai puternice.

Compozitie DVR Pharm Carbune Activ:

Carbune vegetal activat (Carbo ligni), pulbere: 300mg.

Mod de administrare DVR Pharm Carbune Activ :

Copii 3-6 ani: 1 capsula/zi;

Copii 6-12 ani: 1-2 capsule/zi;

Copii peste 12 ani si adulti: 1-3 capsule/zi.

Contraindicatii: Constipatie cronica.

Mod de prezentare : 60 capsule

OND-DF3NKDBBM
No reviews

Produse vizualizate

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produs adaugat in lista de preferate
Product added to compare.